Sisältöjulkaisija

null Rationaalisen lääkehoidon tutkimusverkosto kokoontuu verkostoitumistilaisuuteen 14.2.2019 Tahkovuorelle – tule mukaan!

Rationaalisen lääkehoidon tutkimusverkosto kokoontuu verkostoitumistilaisuuteen 14.2.2019 Tahkovuorelle – tule mukaan!

8.11.2018

Rationaalisen lääkehoidon tutkimusverkosto kokoontuu 14.2.2019 yhteiseen ja avoimeen verkostoitumistilaisuuteen, joka on suunnattu kaikille rationaalisen lääkehoidon aihepiirin parissa tutkimusta tekeville ja verkostoitumisesta kiinnostuneille tutkijoille.

Päivän aikana on mahdollista kertoa omasta tutkimuksestaan hissipuheissa sekä osallistua Fimean Lääkebarometri-väestökyselyn suunnitteluun. Tilaisuuden tavoitteena on lähteä aidosti edistämään tutkimusyhteistyötä jopa konsortiohakemuksiin saakka.

Jatkossa vastaavia verkostoitumistilaisuuksia on tarkoitus järjestää eri puolilla Suomea, yhteistyössä tutkijoiden ja tutkimusryhmien kanssa. Ehdotuksia mahdollisista aiheista ja paikkakunnista voi lähettää tutkimus- ja kehittämispäällikkö Katri Hämeen-Anttilalle.

Ilmoittaudu 31.1.2019 mennessä – ja varaa myös mahdollinen majoitus ajoissa

Tilaisuus järjestetään Tahkovuorella, Kuopion Nilsiässä. Voit ilmoittautua verkostoitumistilaisuuteen 31.1.2019 mennessä.

Ilmoittautuminen

Tilaisuudesta ei järjestetä verkkolähetystä sen luonteen vuoksi.

Verkostoitumistilaisuus järjestetään juuri hiihtolomakauden alla ja majoituspaikat ovat kovaa vauhtia täyttymässä. Majoitusta tarvitseville suosittelemme varaamaan huoneen tai mökin välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä – hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta.

Tarkempia ohjeita tutkijoille ja tutkimusryhmille

Verkostoitumistilaisuudessa on mahdollisuus pitää hissipuhe (pitching) omasta tutkimuksesta.

Toimi seuraavasti:

  • Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä hissipuheesi aihe
  • Voit hyödyntää esityksessäsi power point -dioja tai puhua ilman niitä
  • Aikaa puheeseen on maksimissaan kolme minuuttia. Sen jälkeen puhe keskeytetään.
  • Tarkoituksena ei ole esitellä yksittäisen tutkimuksen tuloksia, vaan tutkimusaiheita laajemmin ja myös tutkijan tai ryhmän tutkimusmenetelmällistä osaamista.

Rationaalisen lääkehoidon tutkimusstrategia on verkoston toiminnan perustana

Rationaalisen lääkehoidon tutkimusverkoston toiminta käynnistettiin loppuvuodesta 2017. Tutkimusverkoston toiminta perustuu Rationaalisen lääkehoidon tutkimusstrategiaan. Tutkimusstrategia laadittiin osana hallitusohjelman rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelmaa ja se julkaistiin yhdessä muiden toimeenpano-ohjelmassa laadittujen raporttien kanssa.

Verkosto on avoin, ja siihen voi ilmoittautua sähköpostitse tutkimus- ja kehittämispäällikkö Katri Hämeen-Anttilalle. Yhdistetty rekisteri- ja tietosuojaseloste muodostuvasta Rationaalisen lääkehoidon tutkimusverkosto -rekisteristä löytyy Fimean verkkosivulta.

Lue lisää

Verkostoitumistilaisuus 14.2.2019 Tahkovuorella, ohjelma (pdf)

Tutkimustieto hyötykäyttöön: Rationaalisen lääkehoidon tutkimusstrategia 2018–2022 (Valtioneuvoston julkaisuarkisto)

Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelman julkaisut ja raportit (STM)

Fimean ylläpitämien rekisterien rekisteriselosteet

Tahkovuori, majoitus ja tapahtumat

Lisätietoja antaa

  • Katri Hämeen-Anttila, tutkimus- ja kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513
  • Johanna Jyrkkä, tutkija, p. 029 522 3514
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi