Sisältöjulkaisija

null Lausuntopyyntö laadunvalvontamaksua koskevasta määräysluonnoksesta

Lausuntopyyntö laadunvalvontamaksua koskevasta määräysluonnoksesta

5.12.2012

Lausuntopyyntö laadunvalvontamaksua koskevasta määräysluonnoksesta

Lääkelaitoksen antaman määräyksen 2/2007 (Lääkelaitoksen laadunvalvontamaksu) voimassaolo päättyy 31.12.2012. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on valmistellut luonnoksen uudeksi määräykseksi laadunvalvontamaksusta. Uusi määräys astuu voimaan 1.1.2013.

Uuden määräyksen keskeiset muutokset:

  • Nykyisessä määräyksessä lääketukkukaupat ja lääketehtaat ilmoittavat kaksi kertaa vuodessa laadunvalvontamaksun perusteen ja maksavat maksun Fimean tilille.
  • Uuden määräyksen mukaan lääketukkukaupat ja lääketehtaat ilmoittavat laadunvalvontamaksun perusteen Fimeaan kaksi kertaa vuodessa. Fimea vahvistaa ilmoitetun laadunvalvontamaksun ja laskuttaa sen kaksi kertaa vuodessa.Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus pyytää Teiltä kirjallista lausuntoa oheisesta määräysluonnoksesta. Kirjalliset lausunnot tulee toimittaa Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen kirjaamoon viimeistään 20.12.2012. Lausunnot voi toimittaa postitse osoitteeseen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus, kirjaamo, PL 55, 00034 FIMEA tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@fimea.fi.

Lue lisää:

Lausuntopyyntö (pdf)

Määräysluonnos
(pdf)

Lisätietoja:

Talousjohtaja Esko Kiiski, p. 029 522 3630

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.