Innehållspublicerare

null Vastaa farmakopealuentosarjaa koskevaan kyselyyn ja lue uusin farmakopeauutiskirje

Vastaa farmakopealuentosarjaa koskevaan kyselyyn ja lue uusin farmakopeauutiskirje

30.11.2022

Fimea suunnittelee farmakopea-aiheisen verkkoluentosarjan järjestämistä. Luentosarja on tarkoitus järjestää vuonna 2023. Auta meitä valitsemaan luennoille mielenkiintoiset aiheet sekä sopiva ajankohta vastaamalla kyselyyn alla olevan linkin kautta! Vastaamiseen kuluu aikaa muutama minuutti ja se on anonyymiä. Ilmoittautuminen luennoille tapahtuu erikseen lähempänä ajankohtaa.

Vastaa kyselyyn 

Lue myös uusin farmakopea-uutiskirje 3/2022, jossa kerromme kuulumisia farmakopeakomission 173. kokouksesta sekä Euroopan farmakopean 11. painoksen konferenssista.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea julkaisee farmakopea-aiheista uutiskirjettä, jossa kerrotaan ajankohtaisia farmakopea-aiheisia uutisia ja annetaan tietoa koulutuksista lääkealan toimijoille.

Uutiskirje julkaistaan sähköisenä Fimean verkkosivulla, mutta se voidaan lähettää myös sähköpostitse. Jos haluat tilata uutiskirjeen sähköpostiisi tai peruuttaa sen, ilmoita yhteystietosi lomakkeella, joka löytyy linkistä: Fimea/Euroopan farmakopea/farmakopea-uutiskirje.  

Lue lisää:

Farmakopea-uutiskirje 3/2022 

Farmakopé-nyhetsbrev 3/2022

Lisätietoa ja palaute:

FIMEAPHARMACOPOEIA@fimea.fi