Innehållspublicerare

null Välkommen på webbinariet för Läkemedelsdagen den 17 mars 2022

Välkommen på webbinariet för Läkemedelsdagen den 17 mars 2022

21.2.2022

Som huvudevenemang för Läkemedelsdagen ordnas webbinariet Lääkehoitosi digiajassa (Din läkemedelsbehandling i den digitala tidsåldern) torsdagen den 17 mars 2022 kl. 13–15. Webbinariet består av

  • expertföreläsningar,
  • interaktiva diskussioner samt
  • presentationer om de elektroniska läkemedelsbehandlingstjänsterna i ett tryggt genomförande av läkemedelsbehandlingen.

Arbetsgruppen för det nationella nätverket för läkemedelsinformation ansvarar för planeringen och organiseringen av webbinariet. Det avgiftsfria webbinariet är öppet för alla och man behöver inte anmäla sig på förhand. Välkommen med!

Nationella nätverket för läkemedelsinformation ansvarar för planeringen av Läkemedelsdagen

Läkemedelsdagen är en riksomfattande gemensam temadag som är avsedd för såväl läkemedelsanvändare som hälso- och sjukvårdspersonal. Målet är att uppmuntra läkemedelsanvändarna att ställa frågor och diskutera om sina läkemedel och sin egen läkemedelsbehandling.

Arbetsgruppen för det nationella nätverket för läkemedelsinformation beslutar årligen om temat för Läkemedelsdagen. År 2022 är temat "Lääkehoitosi digiajassa” (Din läkemedelsbehandling i den digitala tidsåldern). Arbetsgruppen informerar om dagen och uppmuntrar aktörerna runt om i Finland att ordna egna evenemang. Aktörerna som deltar i Läkemedelsdagen är till exempel privata apotek, patientorganisationer, aktörer inom social- och hälsovården samt studerande och läroanstalter inom branschen.

Information om Läkemedelsdagen ges också i Läkemedelsinformationsnätverkets nyhetsbrev och på Facebooksidan Tunne lääkkeesi.

Programmet för webbinariet Lääkehoitosi digiajassa (Din läkemedelsbehandling i den digitala tidsåldern)

Evenemangslänk

Beställ Läkemedelsinformationsnätverkets nyhetsbrev

Facebooksidan Tunne lääkkeesi

Webbplatsen för Läkemedelsdagen

Mer information:

Ordförande för planeringsgruppen för Läkemedelsdagen 2022
Elina Ottela, sakkunnig, SuPer, tfn (09) 27279154, fornamn.efternamn@superliitto.fi

Koordinator för läkemedelsinformationsnätverket
Kiviranta Päivi, utvecklingskoordinator, tfn 0295223522, fornamn.efternamn@stm.fi