Tillbaka till föregående sida

Anmäl ditt evenemang på Läkemedelsdagen – evenemangskalendern är öppen!

Anmäl ditt evenemang på Läkemedelsdagen – evenemangskalendern är öppen!

17.1.2017

Evenemangskalendern för Läkemedelsdagen 2017 har öppnats. Information om evenemangen under temadagen samlas på webbplatsen för Läkemedelsdagen där de kan sökas enligt ort.

Aktörer inom läkemedels- och hälsobranschen samt patientföreningar uppmuntras till att i samarbete ordna evenemang på Läkemedelsdagen på sina orter. Slogan för Läkemedelsdagen 2017”Vem vet din medicinering?” vill väcka läkemedelsanvändare och anställda inom hälso- och sjukvårdsområdet till att diskutera vikten av uppdaterade uppgifter om medicineringen och en personlig läkemedelsförteckning. Den egentliga Läkemedelsdagen firas 16.3.2017, men evenemang kring temat kan arrangeras under hela vecka 11.

Anmäl ditt lokala evenemang på webbplatsen för Läkemedelsdagen. Efter att du anmält evenemanget får du i din e-post en kod med vilken du kan komplettera uppgifterna om evenemanget, om det behövs. Det lönar sig att informera även lokala medier om temadagens evenemang. Närmare tips för kommunikation och en färdig meddelandemall, affischer och broschyrer som kan delas ut till läkemedelsanvändare hittas på webbplatsen för Läkemedelsdagen.

Läs mer:

Webbplatsen för Läkemedelsdagen: Evenemangskalendern

Ytterligare information ges av

  • Katri Hämeen-Anttila, forsknings- och utvecklingschef, tfn 029 522 3513
  • Elina Lämsä, forskare
  • E-post enligt principen fornamn.efternamn@fimea.fi.
Dela denna sida