Takaisin edelliselle sivulle

Wahlroos irtisanoutui ylijohtajan virastaan

Wahlroos irtisanoutui ylijohtajan virastaan

13.1.2009

Wahlroos irtisanoutui ylijohtajan virastaan

Lääkelaitoksen ylijohtaja, professori Hannes Wahlroos on jättänyt sosiaali- ja terveysministeriölle ilmoituksen irtisanoutumisestaan.    

”Olen palvellut Suomen valtiota 30 vuotta lääkehallinnon tehtävissä. Lääkelaitosta olen kehittänyt ja johtanut sen perustamisesta v. 1993 lähtien. Nyt kun lääkehallintoon valmistellaan suuria muutoksia alueellistamisineen, on sopiva aika vahdinvaihdolle”, sanoo Wahlroos.

”Lääkelaitoksesta tuli vuosien kuluessa arvostettu osaamiskeskus kotimaassa ja EU:n lääke- ja laitevalvonnan verkostossa. Näissä tehtävissä asiantunteva henkilöstö on varmistanut uskottavan toiminnan perusteet. Väestön terveyttä ja turvallisuutta on edistetty hyvin toimivan valvonnan ja luotettavan informaation keinoin. Lääkelaitoksen yhteistyö asiakkaiden, sidosryhmien ja EU-verkoston kanssa on ollut myönteistä ja rakentavaa”, arvioi Wahlroos.

”Suomen lääkehallinto kohtaa monia kansallisia ja EU-haasteita 2010-luvulla. Uskon, että voimavarojen kokoaminen, osaamiseen panostaminen ja toimintaprosessien jatkuva kehittäminen ovat menestyksen avaimia jatkossakin”, kommentoi Wahlroos tulevaa kehitystä.

”Suhtaudun tulevaisuuteen avoimin mielin. Kuten sanonta kuuluu, olen nyt työmarkkinoiden käytettävissä”, toteaa Hannes Wahlroos.

 

 

 

Jaa tämä sivu