Sisältöjulkaisija

null Vielä ehdit ilmoittautua seminaariin: professori Raynorin ajankohtaiskatsaus potilaille suunnatusta lääketiedosta 10.6.

Vielä ehdit ilmoittautua seminaariin: professori Raynorin ajankohtaiskatsaus potilaille suunnatusta lääketiedosta 10.6.

1.6.2015

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on kutsunut professori Theo Raynorin Leedsin yliopistosta Isosta-Britanniasta kaksipäiväiselle vierailulle Suomeen kesäkuussa 2015. Vierailu on osa Fimean koordinoiman lääkeinformaatioverkoston toimintaa.

Raynor pitää kaikille avoimen seminaarin ”What is new in EU policy for medicines information for patients?” keskiviikkona 10.6.2015 klo 9.30–11.30 (Fimea, Mannerheimintie 103, Ursa Major, 1.krs., Helsinki, josta videoneuvotteluyhteys Kuopioon, Fimea, Technopolis, Microkatu 1).

Ilmoittaudu seminaariin keskiviikkoon 3.6.2015 mennessä. (Ilmoittautuminen on päättynyt)


Seminaariin mahtuu 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ja tilaa on vielä.

Pitkän linjan arvostettua tutkimusta

Theo Raynor on arvostettu ja palkittu, erityisesti potilaille suunnatun kirjallisen lääkeinformaation tutkija. Potilaille suunnattu lääketieto on Raynorin havaintojen ja kokemuksen mukaan kulkenut pitkän matkan niiden 30 vuoden aikana, joina hän on tehnyt tutkimusta aiheesta. Tietoa on nykypäivänä runsaasti saatavilla niin kansallisilta valvojilta kuin EMA:ltakin, mutta onko jaettu tieto olennaista ja tarjoaako se sitä, mitä potilaat ja väestö haluavat?

Seminaarissa professori pohtii ajankohtaisen EU-politiikan sisältöä potilaille suunnattuun lääketietoon liittyen. Teemoja, joiden kautta aihetta käsitellään, ovat esimerkiksi maailmanlaajuinen vertailu, jaettavan tiedon määrä ja sen taustalla vaikuttavat syyt, sekä lääkkeisiin liittyvät mahdolliset haitat ja riskit.

Lue lisää:

Lääkeinformaatioverkosto Innokylässä

Lisätietoja:

Minna Takaloeskola, viestintäpäällikkö, p. 0295223115

Katri Hämeen-Anttila, kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513



sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi