Sisältöjulkaisija

null Vastaa kyselyyn lääkeinformaatiostrategian tavoitteiden toteutumisesta ja päivitystarpeista

Vastaa kyselyyn lääkeinformaatiostrategian tavoitteiden toteutumisesta ja päivitystarpeista

6.5.2019

Lääkeinformaatiostrategian – ja sen myötä myös kansallisen lääkeinformaatioverkoston – toimintakausi on loppusuoralla päättyen vuoden 2020 loppuun. Vuonna 2012 julkaistu lääkeinformaatiostrategia on toiminut kansallisena linjauksena lääkeinformaatiopalveluiden ja materiaalien kehittämisessä sekä väestölle että terveydenhuollon ammattilaisille.

Lääkeinformaatiostrategia päivitetään vuoden 2020 aikana. Päivittämisprosessia varten selvitämme lääkeinformaatiostrategian tavoitteiden toteutumista ja päivitystarpeita kaikille avoimella kyselyllä.

Kyselyyn vastaaminen

Vastaaminen vie noin 10–20 minuuttia, riippuen avoimiin vastauksiin käytetystä ajasta. Fimea vastaa kyselyn toteuttamisesta, analysoinnista ja raportoinnista. Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vapaaehtoisesti.

Vastaa kyselyyn 31.5.2019 mennessä.

Avoin kysely kaikille asiasta kiinnostuneille

Kysely lääkeinformaatioverkoston työryhmien jäsenille (sisältää kysymyksiä myös verkoston toiminnasta) 

Kyselyn tulokset huomioidaan lääkeinformaatiostrategian päivitystyössä. Kyselyn tulokset tulevat myös ohjaamaan lääkeinformaatioverkoston toiminnan jatkosuunnittelua. Aineistoa voidaan hyödyntää opinnäytetöissä yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

Lue lisää

Lääkeinformaatiostrategia: Tiedolla järkevään lääkkeiden käyttöön. Lääkeinformaatiotoiminnan nykytila ja strategia vuoteen 2020. Fimea Kehittää, Arvioi ja Informoi -julkaisusarja 1/2012.

Lääkeinformaatioverkosto (Innokylä)

Lisätietoja

Katri Hämeen-Anttila, tutkimus- ja kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513 (kysely)

Päivi Kiviranta, kehittämissuunnittelija, p. 029 522 3522 (lääkeinformaatioverkosto)

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi