Sisältöjulkaisija

null Valtakunnalliseen TroppiOppi-videohaasteeseen ehtii vielä osallistua

Valtakunnalliseen TroppiOppi-videohaasteeseen ehtii vielä osallistua

31.10.2016

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean valtakunnallista TroppiOppi-videokilpailua jatketaan kahdella viikolla. Kilpailuvideoita voi palauttaa 11.11.2016 saakka osoitteeseen viestinta@fimea.fi.

Syyskuussa käynnistyneessä kilpailussa kannustetaan luokkia tutustumaan opettajan ohjauksella lääkkeiden oikeaan käyttöön, ja toteuttamaan kahden minuutin video aiheesta.

Fimean Youtube-kanavalla julkaistavia kilpailuvideoita voi kuka tahansa peukuttaa marraskuun 30. päivään saakka. Kilpailun palkintona jaetaan 500 euroa luokkaretkirahaa sekä pienempiä palkintoja peukutuskilpailussa pärjänneille. Voittajavideon valitsee Fimean asiantuntijaraati ja voittajat julkaistaan joulukuun puolivälissä.

Videohaaste on osa Fimean koululaisille suunnattua TroppiOppi -verkkokokonaisuutta, joka tarjoaa koululaisille lääkkeiden oikeaan käyttöön liittyvää tietoa ja tekemistä. Sivustolla voi pelata peliä, joka opettaa hoitamaan erilaisia oireita ja sairauksia myös lääkkeettömästi. Lisäksi sivustolla voi testata tietojaan Nuortenlinkin Terveysvisassa.

Lue lisää:

TroppiOppi YouTube-kanava

TroppiOppi-sivusto

Lääkekasvatussivusto

Lisätietoja antaa

  • Tutkija Johanna Jyrkkä, puh 029 522 3514
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi