Sisältöjulkaisija

null Tervetuloa Lääkeinformaatiofoorumiin 29.10.2014

Tervetuloa Lääkeinformaatiofoorumiin 29.10.2014

24.9.2014

Lääkeinformaatiofoorumi järjestetään 29.10.2014 klo: 13.00–16.00 Fimealla (Mannerheimintie 103, 1. krs. Ursa Major, Helsinki, josta videoneuvotteluyhteys Kuopioon Microkatu 1, Technopolis, 5. krs.)

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tilaisuuden tavoitteina on

  • tiedottaa lääkeinformaatioverkoston työryhmissä meneillään olevista projekteista, sekä
  • laatia pohja STM:lle lähetettävälle esitykselle siitä, miten lääkeinformaation saatavuus varmistetaan SOTE-uudistuksessa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 22.10.2014 mennessä

Lääkeinformaatiofoorumi on moniammatillinen keskustelutilaisuus, joka kokoaa lääkeinformaation käyttäjät ja tuottajat yhteen vuoden välein. Foorumissa keskustellaan laajasti lääkeinformaation kehittämisen tilanteesta ja haasteista sekä uusien kehittämisprojektien tarpeesta.

Lääkeinformaatioverkoston toimintaa voi seurata Innokylässä

Lääkeinformaatioverkosto on kaikkien lääkealan toimijoiden yhteinen kansallinen verkosto, joka on aloittanut toimintansa syksyllä 2012. Tavoitteena on lisätä sekä kansallista että kansainvälistä moniammatillista yhteistyötä luotettavan lääkeinformaation ja siihen liittyvien palveluiden tuottamisessa ja niiden vaikuttavuuden arvioinnissa.

Lääkeinformaatioverkoston toimintaa voi seurata Innokylässä. Hankepankkiin tallennetaan muun muassa työryhmien kokousmuistiot, hyväksytyt toimintasuunnitelmat ja kehittämisprojektien aiepaperit. Verkostossa puolestaan löytyy ajankohtaisia verkoston uutisia ja tapahtumia.

Sic! -lehden artikkelissa ”Lääkeinformaatioverkoston käynnistämiskausi loppusuoralla” kuvataan työryhmien toimintaa käynnistämiskaudella.

Lue lisää:

Lääkeinformaatiofoorumi 29.10.2014, ohjelma (pdf)

Innokylän hankepankki

Innokylän verkostotyötila

"Lääkeinformaatioverkoston käynnistämiskausi loppusuoralla" (Sic! 3/2014)

Lisätietoja:

Katri Hämeen-Anttila, kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi