Takaisin edelliselle sivulle

STM ja Lääkelaitos sopivat tulostavoitteista

STM ja Lääkelaitos sopivat tulostavoitteista

17.12.2002

STM ja Lääkelaitos sopivat tulostavoitteista

Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Markku Lehto ja Lääkelaitoksen ylijohtaja Hannes Wahlroos allekirjoittivat 13.12.2002 tulossopimuksen vuodeksi 2003.

Hallinnonalan tulossopimuksissa on sovellettu ensimmäisen kerran Balanced Score Card (BSC) -kehikon mukaisia kriittisiä menestystekijöitä, jotka Lääkelaitoksen osalta ovat terveyden ja toimintakyvyn edistäminen ja palvelujen saatavuuden ja laadun varmistaminen. Lääkevalvonnassa näitä kriittisiä menestystekijöitä toteutetaan muun muassa lääkkeiden tehon, turvallisuuden ja laadun varmistamisella sekä saatavuuden seurannalla. Terveydenhuollon laitteidenja tarvikkeiden valvonnassa korostuu turvallinen käyttö ja toimintavarmuus.

Lääkelaitoksen tavoitteet on määritelty alkavan vuoden lisäksi myös pitkälle aikavälille eli seuraaviksi neljäksi vuodeksi. Tulostavoitteita määriteltäessä otettiin huomioon Lääkelaitoksen strategia vuosille 2002 - 2006. Uutta vuoden 2003 tulossopimuksessa on lisäksi Lääkelaitoksen asiakkuuksien määrittely.

Lue lisää:Sosiaali- ja terveysministeriön ja Lääkelaitoksen tulossopimus vuodeksi 2003 (pdf)

Lisätietoja antaa tarvittaessa ylijohtaja Hannes Wahlroos,

puh. (09) 4733 4200.

 

Jaa tämä sivu