Sisältöjulkaisija

null Sic!-lääketietolehden verkkoversio uudistui

Sic!-lääketietolehden verkkoversio uudistui

4.12.2015

Fimean Sic!-lehden verkkoversio on avattu uudistuneena 4.12. Samalla julkaistiin vuoden neljäs ja viimeinen numero. Tällä kertaa teemana on kipu.

Uusi, selkeä verkkolehti toimii entistä paremmin painetun lehden vaihtoehtona. Se tarjoaa myös enemmän ekstraa esimerkiksi verkkojuttujen ja videoiden muodossa.

Artikkeleita voi selailla helposti numeron, julkaisukanavan tai aihepiirin mukaan. Uusi sivusto on responsiivinen eli se toimii hyvin myös älypuhelimilla ja tableteilla.

Lehtiarkisto täydentyy vuoden 2016 aikana. Saataville tulee kaikki vanhatkin artikkelit sekä verkkosivu- että pdf-muodossa.

Uudistus on osa sosiaali- ja terveysministeriön verkkojulkaisuhanketta, jossa STM:n hallinnonalan virastot siirtyivät käyttämään samaa julkaisujärjestelmää. Teknisenä alustana uudessa verkkolehdessä on avoimen lähdekoodin Liferay-järjestelmä.

Vuodesta 2011 ilmestynyt Sic! on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten luotettavan lääketiedon kanavaksi. Myös Fimean omat asiantuntijat tulevat lukijoille tutuiksi.

Lue lisää:

Sic!-verkkolehti

Lisätietoja antaa

  • Tiia Talvitie, tiedottaja, p. 029 522 3118
  • Tuukka Tenhunen, verkkopalveluasiantuntija, p. 029 522 3117
  • Helmi Jukkala, viestintäharjoittelija, p. 029 522 3144
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.