Sisältöjulkaisija

null Sic! 3–4/2017 on julkaistu verkossa

Sic! 3–4/2017 on julkaistu verkossa

27.10.2017

Tuplanumeron teemana on lääkkeiden saatavuus ja lääkeväärennökset.

Fimean asiantuntijat kertovat lääkevalvontaviranomaisen toiminnasta lääkkeiden saatavuuden turvaamiseksi Suomessa ja lääkkeiden monimutkaisista tuotantoketjuista. Esillä ovat myös kansainvälisen lääkerikollisuuden vaikutukset Suomessa sekä lääkevalvontaviranomaisen toimet Suomea koskettaneissa lääkeväärennöstapauksissa.

Sic! osallistuu Suomi 100 -juhlavuoteen julkaisemalla vuoden jokaisessa lehdessä artikkelin Suomen lääkealan historiasta. Tässä numerossa apteekkari Bengt Mattila muistelee lääkejakelun historian vaiheita Suomessa.

Painettu lehti ilmestyy 2.11.

Sic! on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten luotettavan lääketiedon kanavaksi. Se jaetaan postitse niille laillistetuille terveydenhuollon ammattihenkilöille, jotka määräävät tai toimittavat lääkkeitä.

Vastaa ja vaikuta – lukijakysely käynnissä 27.10.–17.11.  

Sic!-toimitus kartoittaa lukijoiden mielipiteitä lukijakyselyn avulla. Haluamme tietää, ovatko lehden sisällöt kiinnostavia ja ajankohtaisia ja mikä on lehden merkitys lukijoille. Kyselyn tavoitteena on saada tietoa siitä, mihin suuntaan lehteä tulisi kehittää.

Kysely toteutetaan verkkokyselynä ja osin puhelinhaastatteluina. Kyselyn ja haastattelun toteuttaa Taloustutkimus. Kyselyn tulokset julkaistaan ensi vuoden ensimmäisessä lehdessä.  

Lukijakysely  

Lue lisää

Sic!-verkkolehti
Twitter: @Siclehti

Lisätietoja antaa

  • Päivi Ruokoniemi, ylilääkäri, p. 029 522 3442
  • Riitta Vuorela, tiedottaja, p. 029 522 3119
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.