Sisältöjulkaisija

null Sic! 1/2018 on julkaistu verkossa

Sic! 1/2018 on julkaistu verkossa

2.3.2018

Vuoden ensimmäisen Sic!-lehden teemana on munuaiset ja lääke. Numerossa pureudutaan munuaistoimintaan liittyviin lääkehoidon pulmakohtiin. Kerromme tässä numerossa myös viime syksynä toteutetun lukijakyselyn tuloksista. Lue lisää... 

Painettu Sic! ilmestyy viikolla 12.

Muutoksia Sic!-lehden jakeluun

Painetun Sic!-lehden postitukseen tulee muutoksia kuluvan vuoden aikana.

Sic! jaetaan maksutta kotiin vain niille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka määräävät ja toimittavat lääkkeitä. Osoitteenmuutokset päivittyvät lehteen Väestörekisterikeskuksen tietojen perusteella. Eläinlääkäreiden osoitteet päivittyvät Eviran eläinlääkärirekisteristä.

Lehti lähetetään myös Fimean yhteistyöorganisaatioille.

Fimealla on lakisääteinen oikeus jakaa lääketietoa alan ammattilaisille, mutta Fimea ei ylläpidä eikä tee muutoksia muualta saatuihin osoiterekistereihin.

Verkkolehdessä enemmän asiaa

Painettu Sic! ilmestyy jatkossa 52-sivuisena. Verkkolehti tukee painettua lehteä tarjoamalla enemmän sisältöä.  Verkkolehden artikkeleita voi selailla helposti numeron tai palstan mukaan. Lehdessä on kattava arkisto, ja hakutoiminnolla löydät kaipaamasi artikkelin helposti. Sivusto toimii hyvin myös älypuhelimella ja tabletilla.

Olethan jo tilannut Sic!-uutiskirjeen!

Kun tilaat uutiskirjeen osoitteessa sic.fimea.fi, saat sähköpostiisi viestin aina, kun verkkolehteen tulee uutta sisältöä tai lehdestä ilmestyy uusi numero.

Sic! on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten luotettavan lääketiedon kanavaksi. Se jaetaan postitse niille laillistetuille terveydenhuollon ammattihenkilöille, jotka määräävät tai toimittavat lääkkeitä.

Lue lisää:

Sic!-verkkolehti

Twitter: @Siclehti

Lisätietoja antaa

  • Päivi Ruokoniemi, ylilääkäri, lääketieteellinen päätoimittaja, p. 029 522 3442
  • Riitta Vuorela, tiedottaja, p. 029 522 3119