Sisältöjulkaisija

null Potilas ristiriitaisen lääketiedon viidakossa? - tule keskustelemaan Lääkeinformaatiofoorumiin 20.10.2015

Potilas ristiriitaisen lääketiedon viidakossa? - tule keskustelemaan Lääkeinformaatiofoorumiin 20.10.2015

8.9.2015

Lääkeinformaatioverkosto järjestää keskustelutilaisuuden ristiriitaisesta lääketiedosta ja sen seurauksista 20.10.2015 klo 8.30-12.00 Fimealla (Mannerheimintie 103, 1. krs. Ursa Major, Helsinki, josta videoneuvotteluyhteys Kuopioon Microkatu 1, Technopolis, 5. krs.)

Tilaisuudessa kuulemme, millaisia verkkokeskusteluja lääkkeistä käydään. Lisäksi pohdimme tutkimustulosten ja potilastapausten kautta, kohtaako lääketieto potilaan tarpeet sekä kuulemme paneelikeskustelun eri ammattilaisten roolista potilaan hoidon tukijana.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Lääkeinformaatioverkoston toimintaa voi seurata Innokylässä

Lääkeinformaatioverkosto on kaikkien lääkealan toimijoiden yhteinen kansallinen verkosto, joka on aloittanut toimintansa syksyllä 2012. Tavoitteena on lisätä sekä kansallista että kansainvälistä moniammatillista yhteistyötä luotettavan lääkeinformaation ja siihen liittyvien palveluiden tuottamisessa ja niiden vaikuttavuuden arvioinnissa.

Lääkeinformaatioverkoston toimintaa voi seurata Innokylässä. Hankepankkiin tallennetaan muun muassa työryhmien kokousmuistiot, hyväksytyt toimintasuunnitelmat ja kehittämisprojektien aiepaperit. Verkoston työtilasta puolestaan löytyy ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia.

Lue lisää:

Innokylän hankepankki

Innokylän verkostotyötila

Lisätietoja antaa

  • Katri Hämeen-Anttila, kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513
  • Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.