Takaisin edelliselle sivulle

Nimityksiä Lääkelaitoksessa

Nimityksiä Lääkelaitoksessa

5.11.2002

Nimityksiä Lääkelaitoksessa

Lääkelaitoksessa on tänään 5.11.2002 päätetty seuraavista nimityksistä:

Lääkelaitoksen myyntilupaosaston osastopäällikön virkaan on 1.1.2003 lukien nimitetty LKT, dosentti Olavi Tokola. Osastopäällikkö Tokola on toiminut aikaisemmin muun muassa Leiras Oy:n lääketieteellisenä johtajana ja Lääkelaitoksen farmakologisen osaston osastopäällikkönä.

Myyntilupaosasto vastaa kattavasti lääkevalmisteiden tehon, turvallisuuden ja laadun arvioinnista sekä hakemusten käsittelystä kansallisessa ja EU:n myyntilupamenettelyissä. Osastolla toimii noin 50 lääkevalvonnan eri alojen ammattilaista.

Lääkelaitoksen valvontaosaston osastopäällikön virkaan on 1.1.2003 lukien nimitetty FaT, dosentti Liisa Turakka. Osastopäällikkö Turakka on toiminut aikaisemmin muun muassa Kuopion yliopiston professorina, Lääkelaboratorion johtajana ja Lääkelaitoksen farmaseuttisen osaston osastopäällikkönä.

Valvontaosasto vastaa lääkealan elinkeinonharjoittajien lupahallinnosta, tarkastustoiminnasta ja kliinisten lääketutkimusten valvonnasta. Osastolla toimii noin 35 lääkevalvonnan eri alojen ammattilaista.

Nimitykset liittyvät Lääkelaitoksen toiminnan kehittämiseen ja organisaation uudistamiseen

(ks. Lääkelaitoksen tiedote 4.10.2002).

Lisätietoja antaa tarvittaessa ylijohtaja Hannes Wahlroos,

puh. (09) 4733 4200.

 

 

Jaa tämä sivu