Sisältöjulkaisija

null Lääkinnällisten laitteiden verkkosivut uudistuivat

Lääkinnällisten laitteiden verkkosivut uudistuivat

5.5.2021

Fimean verkkosivujen Lääkinnälliset laitteet -osio on julkaistu uudistettuna.

Tavoitteena käyttäjäystävällisempi rakenne

Uudistuksessa selkeytettiin sivurakennetta ja ryhmiteltiin aihepiirit loogisemmin. Uudistuksen tarkoituksena oli tehdä sivustosta käyttäjäystävällisempi ja tuoda tiedot helpommin löydettäviksi. Laitteiden valmistajien lisäksi uudistetuilla sivuilla pyritään tarjoamaan laajemmin tietoa myös eri toimijoille, jotka toimivat lääkinnällisten laitteiden parissa.

Kokonaan uusia sisältöjä luotiin mm. ammattimaisille käyttäjille ja toimijoille. Oman sivunsa sai myös Covid-19 ja lääkinnälliset laitteet, koska aiheesta tulee paljon tiedusteluja. Sivulle kootaan aihepiiriin liittyvät Fimean uutiset.

Sivurakenteen uudistuksesta johtuen aiempien sivujen osoitteet ovat muuttuneet. Mahdolliset linkitykset sivuille kannattaa tarkistaa.

Asetusten voimaantulo aiheutti tarpeen uudistukseen

Tarve uudistukselle kumpusi lääkinnällisten laitteiden asetusten voimaantulosta. Sivuja tullaan vielä päivittämään, kun uusi kansallinen laki lääkinnällisistä laitteista valmistuu. Myös Euroopan komission tarkempi ohjeistus asetukseen liittyen saattaa aiheuttaa muutostarpeita.

Tutustu uudistettuun osioon Fimean verkkosivuilla.

Lisätiedot ja palautteet:

laiteinfo@fimea.fi