Sisältöjulkaisija

null Lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksista järjestetään webinaari 6.5.2021

Lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksista järjestetään webinaari 6.5.2021

19.3.2021

Fimea järjestää sidosryhmille suunnatun lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksia koskevan tiedotus- ja keskustelutilaisuuden torstaina 6.5.2021 klo 9:00–15:30. Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Tilaisuudessa esitellään 26.5.2021 voimaan tulevan EU-lainsäädännön asettamia muutoksia sekä lääkinnällisille laitteille, talouden toimijoille että laitteiden ammattimaiselle käytölle. Lisäksi käsitellään valmisteluvaiheessa olevan kansallisen lainsäädännön tuomia muutoksia.

Kysymyksiä toivotaan ennakkoon 14.4.2021 mennessä

Voit lähettää alustavia keskusteluaiheita ja ennakkokysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen laiteinfo@fimea.fi 14.4.2021 mennessä. Kysymyksiin pyritään vastaamaan siten, että vastauksista olisi hyötyä myös muille seminaarin osallistujille.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaari on erityisesti kohdennettu lääkinnällisten laitteiden valmistajille, jakelijoille ja ammattimaisille käyttäjille. Webinaaria voi seurata internetin kautta verkkolähetyksenä. Julkaisemme linkin verkkouutisessa ennen tilaisuutta. Webinaariin osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista, ja siihen voi osallistua, vaikka ei olisikaan esittänyt kysymyksiä etukäteen.

Webinaari pyritään myös tallentamaan ja tallenne tulee myöhemmin saataville Fimean verkkosivuille.

Webinaarin alustava ohjelma

Aamupäivä 9-12

  • Avaus, tervetuloa
  • Lainsäädännön muutokset valmistajalle

Iltapäivä 13-15:30

  • Kansallinen lainsäädäntö
  • Lainsäädännön muutokset jakelijoille ja ammattimaisille käyttäjille

Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Seuraa lähetystä tästä linkistä.

Lisätietoja antaa:

Sari Tuomaala, assistentti

laiteinfo@fimea.fi