Takaisin edelliselle sivulle

Lääkevalvonnan osaaminen ja tietämys turvataan

Lääkevalvonnan osaaminen ja tietämys turvataan

31.3.2009

Lääkevalvonnan osaaminen ja tietämys turvataan 

Lääkelaitoksen johto käynnistää yhteistyöryhmät, joissa konkretisoidaan lääkevalvonnan turvaamisen keinot siirtymäkauden aikana yhdessä henkilöstön kanssa. Tavoitteena on löytää ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiantuntijuuden säilymisen lääkevalvonnan tehtävissä uudessa perustettavassa Lääkealan keskuksessa.

Keinoina ovat erilaiset etätyömahdollisuudet ja niihin liittyvät joustot yhdistettynä Helsinkiin sijoitettavaan työskentelytilaan. Työskentelytila sisältää työpisteitä ja neuvottelutiloja videoyhteyksin. Tila helpottaa kansainvälistä toimintaa ja yhteistyötä myös pääkaupunkiseudulle sijoittuneiden sidosryhmien kanssa.

Sähköisen asioinnin ja asianhallinnan hanketta jatketaan kevään aikana. Sähköisten ratkaisujen toteuttaminen mahdollistaa etätyön nykyistä laajamittaisemmin ja on samalla myös toiminnan siirtymisen edellytys.

Lääkelaitos kannustaa henkilöstöä jatkamaan työuriaan Lääkealan keskuksen palveluksessa mm. suunnittelemalla ja ottamalla käyttöön tulospalkkiojärjestelmän. Johto ja esimiehet priorisoivat työtehtäviä henkilöstön liiallisen kuormituksen estämiseksi muutostilanteessa.

Lisätietoja:

Marja-Liisa Partanen, ylijohtaja, p. (09) 4733 4200, 050 559 9169 

etunimi.sukunimi(at)laakelaitos.fi

 

 

Jaa tämä sivu