Sisältöjulkaisija

null Lääkeinformaatiofoorumin 30.10.2018 teemana kumppanuus – kuinka tähän päästään?

Lääkeinformaatiofoorumin 30.10.2018 teemana kumppanuus – kuinka tähän päästään?

18.5.2018

Kansallinen Lääkeinformaatioverkosto järjestää ensi lokakuussa vuosittaisen lääkeinformaatiofoorumin aiheella ”Lääkehoito on kumppanuutta - Kuinka tähän päästään?”.  Tarkoituksena on nostaa esiin lääkkeiden käyttäjän tai hänen omaisensa näkökulma kumppanuudesta ja sen toteutumisesta lääkeinformaation kannalta.

Kumppanuus lääkehoidossa on linjattuna myös Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelman loppuraporttiin. Lääkehoidon onnistumisen edellytykset paranevat, kun potilas osallistuu kumppanina lääkehoitonsa suunnitteluun ja toteutukseen.

Lääkeinformaatiofoorumi pidetään tiistaina 30.10.2018 klo 9.00–13.00. Tilaisuutta voi tulla seuraamaan paikan päälle Helsingin yliopiston Tiedekulman Stage-tilaan, osoitteessa Yliopistonkatu 4, Helsinki, tai sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä. Merkitse ajankohta jo kalenteriisi.

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat terveydenhuollon ammattilaiset, mutta myös lääkkeiden käyttäjien, potilaiden ja median edustajien toivotaan osallistuvan tilaisuuteen ja sen keskusteluihin. Fimean verkkosivuilla julkaistaan alkusyksystä tilaisuuden ohjelma ja avataan ilmoittautuminen paikan päälle tuleville.  

Lisätietoja antaa

  • Päivi Kiviranta, kehittämissuunnittelija, p. 029 522 3522
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.