Sisältöjulkaisija

null Lääkehoidon päivänä 2017 kysytään ”Kuka tietää lääkityksesi?”

Lääkehoidon päivänä 2017 kysytään ”Kuka tietää lääkityksesi?”

29.6.2016

Vuoden 2017 Lääkehoidon päivän slogan on ”Kuka tietää lääkityksesi?”.  Kysymyksen avulla pureudutaan tulevan vuoden teemaan, ajantasaisen lääkitystiedon hyödyntämiseen. Lääkehoidon päivän tavoitteena on viimevuotiseen tapaan saada lääkkeiden käyttäjiä aktivoitumaan lääkehoitonsa seurannassa ja ylläpitämään ajantasaista lääkityslistaa.

Tulevassa Lääkehoidon päivässä korostetaan erityisesti yhteistyötä ja keskustelua terveydenhuollon ammattilaisten, potilaiden ja järjestöjen välillä. Tässä ajantasainen lääkityslista ja sen tunteminen on tärkeä työkalu. Tulevan vuoden kohderyhmänä ovat erityisesti iäkkäät ja monisairaat sekä heidän läheisensä.

Lääkehoidon päivää vietetään 16.3.2017 ja tapahtumia järjestetään koko viikon 11 ajan. Lääkehoidon päivä on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jonka tavoitteena on lisätä kansalaisten tietoisuutta lääkkeistä ja lääkehoidosta. Lääkehoidon päivän järjestelyjä koordinoi Fimea ja sen järjestävät yhteistyössä lääkehuollon ja sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän toimijat.

Lääkehoidon päivää voit seurata osoitteessa laakehoidonpaiva.fi.
 

Lisätietoja antaa

  • Katri Hämeen-Anttila, kehittämispäällikkö p. 029 522 3513
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi