Sisältöjulkaisija

null Lääkehoidon päivän uudet verkkosivut on avattu

Lääkehoidon päivän uudet verkkosivut on avattu

4.11.2015

Lääkehoidon päivä on lääkkeiden käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteinen valtakunnallinen teemapäivä, joka järjestetään vuosittain. Tavoitteena on, että teemapäivä näkyy mahdollisimman monella eri paikkakunnalla ympäri Suomen.

Lääkehoidon päivä järjestetään seuraavan kerran 17.3.2016. Päivän teemana on lääkehoidon kokonaisuuden hallinta ja lääkitysturvallisuus. Erityisesti huomiota kiinnitetään ajantasaiseen lääkityslistaan.

Tapahtuman verkkosivut on uudistettu. Visuaalinen ilme on muuttunut ja sisältöä on päivitetty laajasti. Uusilla sivuilla eri kohderyhmät on otettu huomioon aiempaa paremmin, ja esimerkiksi tapahtumien ilmoittaminen ja selaus toimii käyttäjäystävällisesti. Sivuilta löytyy runsaasti Lääkehoidon päivään liittyvää tietoa ja materiaaleja niin lääkkeiden käyttäjille, tapahtuman toteuttajille kuin mediallekin. Lisäksi sivuilla julkaistaan eri aloja edustavien henkilöiden ja potilaiden kirjoittamia ajantasaisen lääkitystiedon merkitykseen liittyviä kirjoituksia, Näkökulmia, jotka pureutuvat päivän teemaan kattavasti.

Lääkehoidon päivän järjestelyitä koordinoi Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea. Päivä järjestetään yhteistyössä lääkehuollon ja sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän toimijoiden kanssa.

Lue lisää

www.laakehoidonpaiva.fi

Lisätietoja antaa

  • Katri Hämeen-Anttila, kehittämispäällikkö, puh. 029 522 3513
  • Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi