Sisältöjulkaisija

null Kutsu Farmakopeapäivään 25.9.2017

Kutsu Farmakopeapäivään 25.9.2017

20.6.2017

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea järjestää koulutus- ja keskustelutilaisuuden Euroopan farmakopean käyttäjille Helsingissä maanantaina 25.9.2017.

Tilaisuus on tarkoitettu farmakopean käyttäjille teollisuudessa, apteekeissa, sairaala-apteekeissa, yliopistoissa, laboratorioissa ja viranomaistehtävissä.

Tilaisuuden tarkoituksena on kannustaa viranomaista ja sidosryhmiä vuoropuheluun, kouluttaa farmakopean oikeassa käytössä ja tuoda esille, miten lääkealan jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö otetaan huomioon Euroopan farmakopean valmistelussa. Koulutuksen aikana annetaan työkaluja arkeen ja ajankohtaista tietoa Fimean ja Euroopan farmakopeatoiminnasta.

Tilaisuus järjestetään maanantaina 25.9.2017 klo 9–15.45 Fimean Helsingin toimipisteessä. Kokoustilana on Ursa Major, Mannerheimintie 103b. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös Fimean Kuopion toimipisteessä, josta on videoyhteys Helsinkiin (paikkoja on rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä). Kuopiossa kokoustilana on Maikki, Microkatu 1.

Euroopan farmakopea on Euroopan Neuvoston (EN) julkaisu, jota toimittaa Strasbourgissa sijaitseva lääkkeiden laatuasioista vastaava yksikkö (European Directorate for the Quality of Medicines & HealthCare, EDQM). Farmakopea sisältää sitovat laatuvaatimukset lääkeaineille, apuaineille ja lääkevalmisteille. Fimea toimii Suomessa kansallisena farmakopeaviranomaisena.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 11.9. mennessä

Ilmoittautumiset 11.9.2017 mennessä Webropolin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös lähettää ennakkokysymyksiä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Tilaisuuden ohjelma (pdf)

Lisätietoja:

FIMEAPHARMACOPOEIA@fimea.fi