Sisältöjulkaisija

null Kommentoi Fimean arvioinnin luonnosta: Bevasitsumabi paksu- ja peräsuolisyövän hoidossa

Kommentoi Fimean arvioinnin luonnosta: Bevasitsumabi paksu- ja peräsuolisyövän hoidossa

23.9.2014

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea arvioi bevasitsumabin hoidollista ja taloudellista arvoa metastoituneen eli etäispesäkkeitä tehneen paksu- ja peräsuolisyövän hoidossa. Bevasitsumabi on biologinen lääke, joka estää verisuonten kasvua syöpäkasvaimessa. Lisäksi arvioinnissa käsitellään kahta muuta biologista lääkettä, setuksimabia ja panitumumabia, rajatussa potilasjoukossa. Arviointiraportin luonnos on nyt valmistunut.

Kommentoi 7.10.2014 mennessä

Pyydämme kommentteja arviointiraportin luonnokseen. Kaikkien asiasta kiinnostuneiden on mahdollista kommentoida luonnosta 7.10.2014 saakka. Kaikki kommentit ovat tervetulleita ja ne otetaan huomioon arviointiraportin viimeistelyssä sekä Fimean lääkkeiden HTA -neuvottelukunnan kannanotossa. Neuvottelukunta käsittelee asiaa kokouksessaan 20.10.2014.

Kommentit pyydetään lähettämään oheisella kommentointilomakkeella sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kirjaamo@fimea.fi. Annetut kommentit ja kommentoijan tiedot (pois lukien potilaan yksilöinnin mahdollistavat tiedot) ovat julkisia ja ne voidaan julkaista.

Lue lisää:

Arviointiraportin luonnos (pdf)

Kommentointilomake (doc)

Lisätietoja:

Tuomas Oravilahti, lääketaloustieteilijä, p. 029 522 3521

Jaana Kuoppala, tutkijalääkäri, p. 029 522 3522

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.