Sisältöjulkaisija

null Ilmoittautuminen rationaalisen lääkehoidon tutkimusseminaariin on alkanut

Ilmoittautuminen rationaalisen lääkehoidon tutkimusseminaariin on alkanut

21.9.2017

Osana Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelmaa järjestetään järjestyksessään toinen tutkimusseminaari teemalla ”Tutkimustieto hyötykäyttöön – Rationaalisen lääkehoidon tutkimusstrategia ja tutkimusverkosto”

Seminaari järjestetään keskiviikkona 22.11.2017 klo: 10–16.00 sosiaali- ja terveysministeriössä (Meritullinkatu 8, Helsinki). Avoin tilaisuus on suunnattu kaikille rationaalisesta lääkehoidosta ja siihen liittyvästä tutkimuksesta kiinnostuneille. Mukaan mahtuu 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuutta voi myös seurata verkon kautta ilman erillistä ilmoittautumista.

Tilaisuudessa esitellään rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelmaan liittyvä tutkimusstrategia ja edistetään tutkijoiden verkostoitumista. Pääpaino seminaarissa on tutustua siihen, miten sosiaali- ja terveydenhuollon tuottamaa sähköistä tietoa voidaan hyödyntää tieteellisessä tutkimuksessa ja rationaalisen lääkehoidon toteutumisen arvioinnissa sote-järjestelmässä. 

Ilmoittaudu seminaariin 10.11.2017 mennessä

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella. Tutkijoita pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä halutessaan ilmoittamaan tutkimusalueensa. Taukojen aikana osallistujia kannustetaan esittelemään omaa tutkimustaan haluamallaan tavalla. Tätä varten osallistujat voivat tuoda mukanaan parhaaksi katsomaansa materiaalia, mitä voi hyödyntää verkostoituessa ja omaa tutkimusta esitellessä.

Lue lisää:

Ohjelmaluonnos

Lisätietoja antaa

  • Ulla Närhi, neuvotteleva virkamies (STM), p. 029 516 3391, etunimi.sukunimi@stm.fi
  • Leena Saastamoinen, erikoistutkija (KELA), p. 020 634 1972, etunimi.sukunimi@kela.fi
  • Katri Hämeen-Anttila, tutkimus- ja kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513, etunimi.sukunimi@fimea.fi