Sisältöjulkaisija

null Haku Fimean potilasneuvottelukuntaan kaudelle 2020–2021 on käynnistynyt

Haku Fimean potilasneuvottelukuntaan kaudelle 2020–2021 on käynnistynyt

9.9.2019

Haku Fimean potilasneuvottelukuntaan kaudelle 2020–2021 on käynnistynyt ja hakuaikaa on 30.9.2019 asti. Haku tapahtuu sähköisen hakulomakkeen kautta. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille marraskuun aikana. Neuvottelukunnan ensimmäinen tapaaminen on maaliskuussa 2020.

Neuvottelukuntaan toivotaan monipuolista kokoonpanoa

Neuvottelukunnan jäseniksi voivat hakea kaikki voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, joiden jäsenistöstä valtaosa on lääkkeiden ja/tai lääkinnällisten laitteiden käyttäjiä, sairaudesta toipuneita tai heidän omaisiaan. Organisaation tulee toimia potilaan eduksi. Tarkemmat valintaperusteet käyvät ilmi neuvottelukunnan toimintasuunnitelmasta kaudelle 2020–2021.

Neuvottelukunnan kokoonpanoon valitaan määräajaksi 15 organisaatiota. Fimea pidättää itsellään oikeuden päättää neuvottelukunnan kokoonpanosta.

Neuvottelukunta kokoontuu kaksi kertaa vuodessa

Puolen päivän mittaisissa tilaisuuksissa keskustellaan yhdessä sovituista aiheista. Fimea vastaa tapaamisten käytännön järjestelyistä.

Jäseniltä odotetaan aktiivista osallistumista neuvottelukunnan toimintaan: tapaamisiin, niiden suunnitteluun sekä niistä viestimiseen. Hakija sitoutuu neuvottelukunnan toimintasuunnitelmassa esiteltyihin toiminnan periaatteisiin lähettäessään hakemuksen.

Neuvottelukunnan toimintaan osallistumisesta ei makseta palkkiota, mutta osallistujien matkakustannukset korvataan valtion matkustussääntöjen mukaisesti. Neuvottelukunnan toiminta on julkista ja sitä voi seurata Fimean verkkosivujen kautta.

Lue lisää:

Fimean potilasneuvottelukunnan toimintasuunnitelma kaudelle 20202021 (pdf)

Hakulomake (pdf)

Linkki sähköisesti täytettävään hakulomakkeeseen


 

Lisätietoja antaa

  • Päivi Kiviranta, kehittämissuunnittelija, p. 029 522 3522
  • Katri Hämeen-Anttila, tutkimus- ja kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi