Sisältöjulkaisija

null GLP-keskustelupäivä 2.9.2015

GLP-keskustelupäivä 2.9.2015

10.8.2015

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea järjestää GLP-valvontaa (GLP = Good Laboratory Practice) käsittelevän keskustelutilaisuuden keskiviikkona 2.9.2015 klo 9-16.

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti Fimean hyväksymien GLP-testauslaitosten henkilökunnalle, mutta myös muut lääkkeiden ja kemikaalien ei-kliinisiä turvallisuustutkimuksia tekevissä laboratorioissa työskentelevät ja myyntilupa- ja rekisteröintiasioissa kyseisiä tutkimuksia käyttävät ovat tervetulleita mukaan tilaisuuteen.

Tilaisuudessa käsitellään muun muassa GLP:n periaatteita, GLP-vaatimuksia kehittyneen terapian valmisteiden kannalta ja toimintojen ulkoistamista.

Tilaisuus järjestetään Kuopiossa (Technopolis, Microkatu 1, luentosali GIGA), mutta tilaisuutta voi seurata videoyhteydellä Helsingistä (Mannerheimintie 103b, luentosali URSA).

Keskustelutilaisuuden ohjelma (pdf)

Ilmoittautuminen

Viimeistään 26.8.2015 sähköpostilla merja.juvonen@fimea.fi. Kertoisitko ilmoittautuessasi osallistutko tilaisuuteen Kuopion vai Helsingin toimistolla. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös lähettää ennakkokysymyksiä, joita toivot keskusteluissa käsiteltävän.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Pirkko Puranen, Ylitarkastaja p. 029 522 3244

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.