Sisältöjulkaisija

null Fimean toimintakertomus 2012 on valmistunut

Fimean toimintakertomus 2012 on valmistunut

14.3.2013

Fimean toimintakertomus 2012 on valmistunut

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean toimintakertomus vuodelta 2012 on valmistunut ja luettavissa pdf-muodossa Fimean verkkosivuilla. Painettua toimintakertomusta postitetaan jonkin verran keskeisille sidosryhmille.

Kolmantena täytenä toimintavuonna Fimean toiminta jatkui vakaana. Henkilöstön asiantuntemuksesta huolehtimalla ja aktiivisella verkostoitumisella tuettiin Fimean tavoitetta olla vuonna 2020 kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettu lääkealan auktoriteetti, joka toimii aktiivisesti EU:n lääkevalvontaverkostossa ja ottaa samalla huomioon kotimaan terveydenhuollon tarpeet.

Viraston alueellistamista Kuopioon jatkettiin. Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti siirtymäaikaa pidennettiin vuoteen 2018, ja toimintojen siirtäminen toteutetaan jatkossakin ensisijaisesti henkilöstön luonnollisen vaihtuvuuden ja uusien virkojen perustamisen kautta.

Fimean suorittamien tarkastuksien määrä kasvoi kertomusvuonna. Myyntilupatoiminnassa hakemustilanne saatiin tasapainoon, mikä mahdollisti esimerkiksi raportointi- ja viitemaatehtävien lisäyksen. Fimean tehtävien lisäys näkyy myös sen taloudessa, joka vuoden 2012 aikana kehittyi suotuisasti.

Lue lisää:

Toimintakertomus 2012 (pdf)

Muut tulosohjausdokumentit

Lisätietoja:

Sinikka Rajaniemi, ylijohtaja, p. 029 522 3100

Esko Kiiski, talousjohtaja, p. 029 522 3630

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.