Takaisin edelliselle sivulle

Fimea mukana kansallisessa potilasturvallisuuskonferenssissa 8.–9.9.2011

Fimea mukana kansallisessa potilasturvallisuuskonferenssissa 8.–9.9.2011

3.8.2011

Fimea mukana kansallisessa potilasturvallisuuskonferenssissa 8.–9.9.2011

Toinen kansallinen potilasturvallisuuskonferenssi järjestetään Helsingin Katajanokalla (Marina Congress Center) 8.–9.9.2011. Konferenssi muodostaa osan Pohjoismaiden ministerineuvoston Suomen puheenjohtajuuskauden ohjelmaa.

Konferenssin kohderyhmiä ovat potilasturvallisuuden edistämisestä kiinnostuneet sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöt, kuntien ja sairaanhoitopiirien vastuuhenkilöt, poliittiset päätöksentekijät sekä sosiaali- ja terveysalan tutkijat. Osa ohjelmasta suuntautuu myös sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaille ja heidän edustajilleen.

Potilasturvallisuuskonferenssin järjestää Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön, Kuntaliiton, Suomen Potilasturvallisuusyhdistyksen, Suomen Potilasliitto ry:n, Sosiaali- ja terveysalan valvontaviraston (Valvira) ja Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen (Fimea) kanssa.

Konferenssiin voi ilmoittautua osallistujaksi molempiin päiviin tai vain yhdeksi päiväksi. Konferenssiin ilmoittaudutaan verkkolomakkeella 22.8.2011 mennessä.

Ilmoittautuminen

Lue lisää:

Toinen kansallinen potilasturvallisuuskonferenssi

Lisätietoja:

Kristine Salminen, yliproviisori, p. (09) 4733 4379

Jaa tämä sivu