Sisältöjulkaisija

null Fimea isännöi kansainvälistä lääketehdastarkastajien koulutustapahtumaa 8.–10.12.

Fimea isännöi kansainvälistä lääketehdastarkastajien koulutustapahtumaa 8.–10.12.

7.12.2020

Fimean järjestämä PIC/S virtuaaliseminaari kokoaa lääketehdastarkastajat eri puolilta maailmaa 8.–10.12.2020 yhteiseen koulutukseen. Vuosittain järjestettävä lääketehdastarkastajien suurin koulutustapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa kokonaan virtuaalisesti. Seminaarin teema on varsin ajankohtainen ”Distant Assessment” eli etätarkastukset.

Tapahtumaan on ilmoittautunut yhteensä 420 osallistujaa 52 maasta.

”On hienoa, että Fimea on saanut näin vastuullisen koulutuksen järjestettäväkseen”, toteaa Fimean ylijohtaja Eija Pelkonen. ”Koronapandemian vuoksi etätarkastukset ovat todella ajankohtainen ja kiinnostava aihe, ja toivomme tapahtuman edesauttavan tarkastusten kehittämistä ja lääkevalvonnan harmonisointia eri puolilla maailmaa. Aihevalinnallamme haluamme osoittaa lääkevalvonnan toimivan myös poikkeuksellisina aikoina."

Tapahtuma alkaa tiistaina 8.12. ja jatkuu keskiviikkona 9.12. identtisellä ohjelmalla. Aikataulut on soviteltu siten, että toinen päivä sopii läntisen pallonpuoliskon ja toinen päivä itäisen pallonpuoliskon osallistujille. Torstaina 10.12. kokoonnutaan kaikki yhteiseen päätössessioon, jossa kootaan edellisten päivien työpajojen anti yhteen.

Lue lisää:

Fimean uutinen 24.9.2020

Sic! -artikkeli 4/2020: Etätarkastuksista uusi työkalu valvontaan

PIC/S events (in English)