Fimea.fi uudistui!

11.11.2010

Fimea.fi uudistui!

Tervetuloa uudistettuun www.fimea.fi:hin! Sivuston sisältö on uudistuksen myötä jaettu kohderyhmille suunnattuihin alueisiin, joita ovat Väestö, Ammattilaiset, Lääkealan toimijat, Eläinlääkkeet ja Lääketieto. Kaikille yhteisesti suunnattuja osioita ovat Tietoa Fimeasta sekä Lait ja ohjeet.

Ajankohtaista-osiossa julkaistaan Fimean uutiset ja tiedotteet. Lääkelaitoksen julkaisemat tiedotteet ja julkaisut ovat edelleen käytettävissä Ajankohtaista-osion arkistovalikoissa. Verkkosivusto palvelee myös ruotsin ja englannin kielellä.

Käytettävyyttä on pyritty parantamaan muun muassa supistamalla valikoita luettavammiksi ja järkeistämällä sivuston rakennetta. Tavoitteena on palvella myös väestöä nykyistä paremmin viestimällä lääkkeiden käyttöön ja turvallisuuteen liittyvistä asioista yleiskielisesti ja ymmärrettävästi.

Lääkealan elinkeinonharjoittajille ja luvanhaltijoille suunnattu osio sisältää tietoa myyntiluvista, lääketurvatoiminnasta ja valvonnasta. Apteekeille, sairaala-apteekeille ja lääkekeskuksille sekä lääketehtaille ja -tukkukaupoille on omat sivunsa. Osio kattaa myös kudos- ja verivalvonnan, huumausainevalvonnan, markkinoinnin valvonnan ja luokittelun. Terveydenhuollon ammattilaiset löytävät omasta osiostaan tietoa lääkkeiden turvallisuudesta ja haittavaikutusten ilmoittamisesta, sekä kliinisistä lääketutkimuksista sekä erityisluvallisista lääkevalmisteista ja niiden hakemisesta.

Sivuston graafisen ulkoasun on suunnitellut Sek Pro. Tekninen tuotanto on toteutettu yhteistyössä Innofactorin kanssa.

Uudistuksen myötä www.laakelaitos.fi -sivuston käytöstä luovutaan kokonaan. Vanhan sivuston päivittäminen on lopetettu 31.10.2010 ja se ajetaan lopullisesti alas vuodenvaihteessa.

Lisätiedot ja palautteet:

viestinta@fimea.fi.

Jaa tämä sivu