Sisältöjulkaisija

null Farmakopea-uutiskirje 5/2020 on ilmestynyt

Farmakopea-uutiskirje 5/2020 on ilmestynyt

21.10.2020

Farmakopea-uutiskirjeessä 5/2020 kerromme muun muassa kuulumisia farmakopeakomission kokouksista, meneillään olevasta CEP-kyselystä sekä parenteraalisten valmisteiden ja erytropoietiiniliuoksen päivitetyistä monografioista.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea julkaisee farmakopea-aiheista uutiskirjettä, jossa kerrotaan ajankohtaisia farmakopea-aiheisia uutisia ja annetaan tietoa koulutuksista lääkealan toimijoille.

Uutiskirje julkaistaan sähköisenä Fimean verkkosivulla mutta se voidaan lähettää myös sähköpostitse. Jos haluat tilata uutiskirjeen sähköpostiisi tai peruuttaa sen, ilmoita yhteystietosi lomakkeella, joka löytyy linkistä: Fimea/Euroopan farmakopea/farmakopea-uutiskirje.

Saatamme lähettää uutiskirjeen sähköpostiinsa tilanneille myös muita farmakopean aihepiiriin liittyviä sidosryhmätiedotteita, esimerkiksi koulutustietoa.

Uutiskirjeen sisältöön voi vaikuttaa lähettämällä palautetta.

Farmakopea sisältää sitovat laatuvaatimukset lääkeaineille, apuaineille ja lääkevalmisteille. Farmakopeaa tarvitsevat toiminnassaan mm. lääketeollisuus, lääketukkukaupat, apteekit ja lääkevalvontaviranomaiset.

Fimea toimii Suomessa kansallisena farmakopeaviranomaisena.

Lue lisää:

Farmakopea-uutiskirje 5/2020

Farmakopé-nyhetsbrev 5/2020

Lisätietoa ja palaute:

FIMEAPHARMACOPOEIA@fimea.fi