Sisältöjulkaisija

null Farmakopea-uutiskirje 1/2022 on ilmestynyt

Farmakopea-uutiskirje 1/2022 on ilmestynyt

23.2.2022

Farmakopea-uutiskirjeessä 1/2022 kerromme muun muassa kuulumisia farmakopeakomission 171. kokouksesta, mitä uutta Pediatric Formulary -tietokannasta löytyy sekä miten pääset tutustumaan P4-menettelyyn.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea julkaisee farmakopea-aiheista uutiskirjettä, jossa kerrotaan ajankohtaisia farmakopea-aiheisia uutisia ja annetaan tietoa koulutuksista lääkealan toimijoille.

Uutiskirje julkaistaan sähköisenä Fimean verkkosivulla mutta se voidaan lähettää myös sähköpostitse. Jos haluat tilata uutiskirjeen sähköpostiisi tai peruuttaa sen, ilmoita yhteystietosi lomakkeella, joka löytyy linkistä: Fimea/Euroopan farmakopea/farmakopea-uutiskirje.

Saatamme lähettää uutiskirjeen sähköpostiinsa tilanneille myös muita farmakopean aihepiiriin liittyviä sidosryhmätiedotteita, esimerkiksi koulutustietoa.

Uutiskirjeen sisältöön voi vaikuttaa lähettämällä palautetta.

Farmakopea sisältää sitovat laatuvaatimukset lääkeaineille, apuaineille ja lääkevalmisteille. Farmakopeaa tarvitsevat toiminnassaan mm. lääketeollisuus, lääketukkukaupat, apteekit ja lääkevalvontaviranomaiset.

Fimea toimii Suomessa kansallisena farmakopeaviranomaisena.

Lue lisää uutiskirjeistä:

Farmakopea-uutiskirje 1/2022

Farmakopé-nyhetsbrev 1/2022

Lisätietoja antaa

  • FIMEAPHARMACOPOEIA@fimea.fi