Sisältöjulkaisija

null Farmakopea-uutiskirje 1/2021 on ilmestynyt

Farmakopea-uutiskirje 1/2021 on ilmestynyt

17.2.2021

Farmakopea-uutiskirjeessä 1/2021 kerromme muun muassa kuulumisia farmakopeakomission marraskuisesta kokouksesta, dissoluutio- ja hajoamistesteistä lopputuotemonografioissa sekä nitrosamiini- ja pyrrolitsidiiniepäpuhtauksista.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea julkaisee farmakopea-aiheista uutiskirjettä, jossa kerrotaan ajankohtaisia farmakopea-aiheisia uutisia ja annetaan tietoa koulutuksista lääkealan toimijoille.

Uutiskirje julkaistaan sähköisenä Fimean verkkosivulla mutta se voidaan lähettää myös sähköpostitse. Jos haluat tilata uutiskirjeen sähköpostiisi tai peruuttaa sen, ilmoita yhteystietosi lomakkeella, joka löytyy linkistä: Fimea/Euroopan farmakopea/farmakopea-uutiskirje.

Saatamme lähettää uutiskirjeen sähköpostiinsa tilanneille myös muita farmakopean aihepiiriin liittyviä sidosryhmätiedotteita, esimerkiksi koulutustietoa.

Uutiskirjeen sisältöön voi vaikuttaa lähettämällä palautetta.

Farmakopea sisältää sitovat laatuvaatimukset lääkeaineille, apuaineille ja lääkevalmisteille. Farmakopeaa tarvitsevat toiminnassaan mm. lääketeollisuus, lääketukkukaupat, apteekit ja lääkevalvontaviranomaiset.

Fimea toimii Suomessa kansallisena farmakopeaviranomaisena.

Lue lisää

Farmakopea-uutiskirje 1/2021

Farmakopé-nyhetsbrev 1/2021

Lisätietoa ja palaute

FIMEAPHARMACOPOEIA@fimea.fi