Sisältöjulkaisija

null Eurooppalaisessa HTA-yhteistyöverkostossa tehty pilottiarviointi patsopanibista julkisesti kommentoitavana

Eurooppalaisessa HTA-yhteistyöverkostossa tehty pilottiarviointi patsopanibista julkisesti kommentoitavana

27.6.2012

Eurooppalaisessa HTA-yhteistyöverkostossa tehty pilottiarviointi patsopanibista on julkisesti kommentoitavana

Lääkealan turvallisuus ja kehittämiskeskus osallistuu EUnetHTA-verkostoyhteistyöhön, jonka työpaketti 5:ssä laaditaan ydinmalli lääkkeiden suhteellisen vaikuttavuuden arvioimisesta. Malli valmistuu vuoden 2012 loppuun mennessä.

Osana mallin kehittämistyötä on tehty pitkälle edenneen munuaissyövän hoidossa käytettävän patsopanibin suhteellisen vaikuttavuuden arviointi. Arviointiraportin luonnos on asetettu julkisesti kommentoitavaksi. Raporttiluonnos ja kommentointilomake löytyvät EUnetHTA:n verkkosivulta.

Patsopanibin pilottiarviointi on tehty ensisijaisesti mallin testaamiseksi, eikä sen perusteella ole tarkoitus tehdä kannanottoa lääkkeen hoidollisesta ja taloudellisesta arvosta.

Mahdolliset kommentit pyydämme toimittamaan ensisijaisesti suoraan EUnetHTA-verkostolle yllä mainitulla verkkosivulla annettujen ohjeiden mukaisesti 6.7.2012 mennessä. Otamme mielellämme vastaan myös paikallista palautetta arviointimalliin ja erityisesti patsopanibin kliinisen vaikuttavuuden arviointiin liittyen, jonka toteuttamisessa Fimealla on ollut keskeinen rooli. Palautteen voi lähettää osoitteella laakeHTA@fimea.fi, kirjoita viestin otsikkokenttään: ”PALAUTE: EUnetHTA pilottiarviointi”.

Lue lisää:

EUnetHTA:n verkkosivut

Lisätietoa:

Vesa Kiviniemi, tilastotieteilijä, puh. 050 447 2800

Tuomas Oravilahti, lääketaloustieteilijä, puh. 050 379 5050

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.