Takaisin edelliselle sivulle

Erikoistutkijan virka

Erikoistutkijan virka

20.11.2008

Lääkelaitoksen myyntilupaosaston alkuperäisjaostossa on tullut haettavaksi

Erikoistutkijan virka

Erikoistutkijan tehtävät liittyvät pääasiassa biologisten lääkkeiden myyntilupahakemusten farmaseuttisten, kemiallisten ja biologisten selvitysten arviointiin ja tieteelliseen neuvontaan osana määräajallisia prosesseja.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • ylempää korkeakoulututkintoa ja tieteellistä jatkokoulutusta soveltuvilla aloilla
  • halukkuutta ja valmiutta osallistua kotimaiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön moniammatillisessa ja prosessien mukaan toimivassa organisaatiossa
  • EU:n lääkevalvontaan liittyvää matkustusvalmiutta

Perehtyneisyys lääkevalvontaan ja biologisiin lääkkeisiin katsotaan eduksi.

Erikoistutkijan virka on sijoitettu vaativuusluokkaan 11, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 4 000,10 euroa/kk. Virassa maksetaan lisäksi henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 40 % tehtävän mukaisesta palkasta.

Lisätietoja virasta antaa jaostopäällikkö Pirjo Laitinen-Parkkonen, p. (09) 4733 4411.

Sosiaali- ja terveysministeriö on käynnistänyt lääkehallinnon uudistamisprojektin. Ks. lisätietoa www.stm.fi.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 5.12.2008 klo 16.15 ensisijaisesti valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (työavain 550-113-08). Hakemuksen voi myös toimittaa Lääkelaitoksen kirjaamoon osoitteella Mannerheimintie 103b, PL 55, 00301 Helsinki tai kirjaamo@laakelaitos.fi.

Lääkelaitos edistää väestön terveyttä ja turvallisuutta valvomalla lääkkeitä, terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita sekä verivalmisteita.

Jaa tämä sivu