Erikoistutkija

13.6.2006

Erikoistutkija

Lääkelaitoksen myyntilupaosastossa (jaosto 2) on haettavana:

Erikoistutkijan virka

Viranhaltijan päätehtävänä on vastata biologisten lääkkeiden (mukaan luettuna rokotteet, terapeuttiset proteiinit, soluterapia- ja geeniterapiatuotteet) myyntilupahakemusten farmaseuttisten, kemiallisten ja biologisten tutkimuksien arvioinnista. Tehtävässä painottuvat yhdistelmä-DNA-menetelmällä valmistettujen lääkkeiden sekä ihmis- että eläinrokotteiden laadun arviointi. Toimenkuvaan kuuluu myös alan kansainvälinen yhteistyö ja asiantuntijaverkoston kehittäminen   omalle vastuualueelle. Kyseisten tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • tieteellistä  jatkokoulutusta;
  • perehtyneisyyttä  biokemiallisiin menetelmiin, solubiologiaan ja molekyylibiologiaan;
  • halukkuutta ja valmiutta osallistua prosessimaisesti organisoituun työskentelytapaan  yhteistyössä muiden kanssa;
  • yhteistyökykyä ja valmiutta kansainväliseen toimintaan;
  • matkustusvalmiutta.

Kokemus rokotteiden kehittämisessä tai arvioinnissa, virologiassa, lääkekehityksessä ja kansainvälisessä toiminnassa lasketaan eduksi.

Viran palkkauksesta sovitaan erikseen tehtävällä virkasopimuksella.

Lisätietoja virasta antavat tarvittaessa jaostopäällikkö Pekka Kurki, puhelin (09) 4733 4225, GSM: 050 5535548 ja erikoistutkija Paula Salmikangas, puh. (09) 4733 4356. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@laakelaitos.fi

Hakemukset, joita ei palauteta, pyydetään toimittamaan palkkatoivomuksineen viimeistään maanantaina 10.7.2006   klo 16.15 mennessä osoitteella: Lääkelaitos, kirjaamo, Mannerheimintie 103b, PL 55, 00301 Helsinki.

 

Jaa tämä sivu