Webinaarit

EMAN WEBINAARIT

EMA järjestää loppuvuoden ja ensi vuoden alun aikana yrityksille webinaareja, joihin kannattaa osallistua.

Tarkemmat ajankohdat eivät ole vielä selvillä, mutta ensimmäiset ovat tulossa lokakuussa. Niistä ilmoitetaan EMAn SPOR-sivuilla ja tällä sivulla. Lisäksi niitä voi katsoa EMAn tapahtumakalenterista.

Webinaareja järjestetään OMS ja RMS-palveluista kummastakin kolme. Kaikki webinaarit ovat avoimia teollisuuden edustajille. Kaikki webinaarit myös tallennetaan, joten ne ovat myöhemmin kuunneltavissa verkossa.

Nyt katsottavissa yleisesitys ISO IDMP-standardeista ja SPOR-järjestelmästä!
Implementing ISO IDMP: introduction to SPOR data services
Kesto 1:44:40

Webinaarit RMS-palveluista

RMS01
Introduction to SPOR and the OMS services and operating model

Johdanto SPOR-palveluihin sekä  RMS-palveluun. Uudet toimintamallit, roolit & vastuut ja uudet prosessit. Yhteenveto ja RMS-palvelun implementointisuunnitelma.

Avoin kaikille kiinnostuneille

 

RMS02

Accessing RMS Services and using the RMS web portal

Rekisteröityminen SPOR-portaaliin ja RMS-palveluihin. Erilaiset käyttäjävaltuudet: millä valtuuksilla pääsee minnekin ja mitä palvelussa voi milläkin roolilla tehdä. Tekninen tuki ml. palvelutasosopimukset, IT – tuen yhteystiedot ja JIRA –järjestelmän ohjeet askel askeleelta. Syötettävien tietojen kriteerit. Palvelun käyttö: haku, katselu, eksportointi, uusien listojen lisäämispyynnöt, muutospyyntöjen hyväksyminen.  RMS-palvelun työkalut: käännökset, tagit tallennetuille kyselyille, API ja OID

Avoin kaikille kiinnostuneille


RMS03
Automating exchange of data

Ohjelmointirajapinnan (API) esittely ja sen hyödyntäminen  tietojen vaihdon automatisoinnissa. API-yhteyksien rakentaminen ja API- tilin perustaminen JIRAan.  Automaattisten prosessien integrointi RMS-palveluun ml. viestiliikenne ja lopulliset API spesifikaatiot

Avoin kansallisille virastoille ja teollisuudelle

Webinaarit OMS-palveluista

OMS01
Introduction to SPOR and the OMS services and operating model

Johdanto SPOR-palveluihin sekä  OMS-palveluun. Organisaatiohakemiston rakenne ja sen hyödyt tulevaisuuden hakemusprosesseissa. Uusi toimintamalli, roolit & vastuut ja uudet prosessit. Erilaiset muutos- ja lisäyspyynnöt  organisaatiohakemistoon ja niiden palvelutasosopimukset. OMS-palvelun implementointisuunnitelma.

Avoin kaikille kiinnostuneille


OMS02
Accessing OMS Services and using the OMS web portal

Rekisteröityminen SPOR-portaaliin ja RMS-palveluihin. Erilaiset käyttäjävaltuudet: millä valtuuksilla pääsee minnekin ja mitä palvelussa voi milläkin roolilla tehdä. Tekninen tuki ml. palvelutasosopimukset, IT-tuen yhteystiedot ja JIRA-järjestelmän ohjeet askel askeleelta. Syötettävien tietojen kriteerit. Palvelun käyttö: haku, katselu, tietojen eksportointi, uuden organisaation esirekisteröityminen, muutospyynnöt.

Avoin kaikille kiinnostuneille


OMS03
Automating exchange of data

Ohjelmointirajapinnan (API) esittely ja sen hyödyntäminen  tietojen vaihdon automatisoinnissa. API-yhteyksien rakentaminen ja API-tilin perustaminen JIRAan.  Automaattisten prosessien integrointi OMS-palveluun ml. viestiliikenne ja lopulliset API spesifikaatiot.

Avoin kansallisille virastoille ja teollisuudelle